La Vie Logo

La Vie

Magical things and laundry

Blog

Magical things and laundry

Geniet van je weekend!

Maak je vooral niet druk om mensen en zaken waar je geen invloed op hebt en wat niet van jou is.

Je tijd en energie is kostbaar.
En of je er nu magische dingen mee doet, of de was. Doe lekker je ding!

I don’t care what people think of me, I’m busy
I’ve got magical things to do
And laundry, I’ve got laundry to do

Het weekend is aangebroken – een tijd om te ontspannen, te herladen en te genieten van de kleine geneugten van het leven. Maar te vaak laten we ons meeslepen door zorgen en stress over dingen die buiten onze controle liggen. Dus waarom niet een stap terug doen, de zorgen loslaten en je focussen op wat echt belangrijk is?

Een van de belangrijkste lessen die het leven ons leert, is om ons niet druk te maken om mensen en zaken waar we geen invloed op hebben. Het is een eenvoudig principe, maar een krachtige. Door onze tijd en energie te richten op dingen die binnen onze cirkel van invloed liggen, kunnen we meer voldoening en vreugde ervaren in ons dagelijks leven.

Je tijd en energie zijn kostbaar – een waardevolle bron die je kunt gebruiken om magische dingen te doen, of gewoon de was te doen. Het maakt niet uit wat anderen van je denken, want uiteindelijk draait het allemaal om jouw eigen geluk en welzijn. Dus laat de verwachtingen en oordelen van anderen los, en volg gewoon je eigen pad.

Het leven zit vol met magische momenten – de glimlach van een geliefde, de warmte van de zon op je gezicht, de rust van een wandeling in de natuur. Deze kleine geneugten zijn de ware magie van het leven, en ze verdienen onze volledige aandacht en waardering.

Maar laten we ook niet vergeten dat het leven ook bestaat uit praktische taken en verantwoordelijkheden. Of je nu de was doet, de boodschappen of gewoon wat huishoudelijke klusjes, deze taken zijn net zo belangrijk als de magische momenten. Ze houden ons geaard en verbonden met de realiteit van het dagelijks leven.

Dus geniet van je weekend, ongeacht wat je doet. Of je nu magische avonturen beleeft of gewoon je dagelijkse taken afwerkt, elk moment is een kans om te leven met vreugde en dankbaarheid. Dus vergeet niet om te lachen, te spelen en vooral te genieten van het leven.


Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten

Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheidszorg die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën zoals voeding, kruiden, acupunctuur, homeopathie en levensstijlaanpassingen om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of behandelen.

Natuurgeneeskunde gaat uit van het principe dat het lichaam het vermogen heeft zichzelf te genezen. De focus ligt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Gangbare therapieën in natuurgeneeskunde omvatten voedingsadvies, kruidengeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, fysieke therapie, natuurlijke supplementen, en levensstijlaanpassingen zoals stressmanagement en slaaphygiëne.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezondheid van een individu gezien als het resultaat van de harmonie en balans tussen verschillende aspecten van het lichaam, zoals Yin en Yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de circulatie van vitale energie genaamd "Qi" door de meridianen van het lichaam. Ziekte wordt beschouwd als een verstoring van deze balans, en TCM-beoefenaars streven ernaar om de harmonie te herstellen door de natuurlijke energiestromen van het lichaam te beïnvloeden.

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "gelijksoortigheid" - het idee dat een stof die symptomen bij een gezond persoon veroorzaakt, in kleine hoeveelheden dezelfde symptomen kan genezen bij een zieke persoon. Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.