La Vie Logo

La Vie

Vervolgconsult

Werkwijze

Vervolgconsult

Bij het eerste vervolgconsult bespreken we het behandelplan, wat de basis vormt voor de verdere behandelingen. In de praktijk zal dit voornamelijk gericht zijn op het herstellen van rust en balans in je systeem. Dit zal het voor jou gemakkelijker maken om weer helderheid te krijgen in je wereld en in jezelf. Vervolgens zullen we ons richten op het versterken van processen in je lichaam die mogelijk verzwakt zijn. Als bepaalde fysieke processen niet goed functioneren, heeft dit immers invloed op je gehele systeem.

Vervolg consulten voor persoonlijke groei en welzijn

Zodra er meer rust is en er een basis is gelegd in je fysieke gesteldheid, zullen we dieper ingaan op het identificeren en aanpakken van energielekken. We zullen steeds dieper gaan om oude blokkades op te lossen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor het versterken van jouw innerlijke kracht. Dit zal resulteren in een staat waarin je echt kunt leven, in plaats van slechts te overleven.

Tijdens de vervolgconsulten beginnen we met een gesprek over hoe het met je gaat. Vervolgens zal ik een nieuwe meting uitvoeren om te kijken naar je huidige status. Op basis hiervan zal ik een behandeling kiezen die op dat moment passend is in jouw proces. Na de behandeling zullen we deze bespreken. Je ontvangt een flesje energetische druppels en we zullen samen bekijken welke supplementen nodig zijn om de periode tussen de behandelingen door te overbruggen, en om je lichaam en geest te ondersteunen bij het voortzetten van het proces. Daarnaast zal ik adviezen geven, zoals aandachtspunten, voedingsadviezen, of oefeningen voor die periode.

Vervolg consult

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten

Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheidszorg die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën zoals voeding, kruiden, acupunctuur, homeopathie en levensstijlaanpassingen om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of behandelen.

Natuurgeneeskunde gaat uit van het principe dat het lichaam het vermogen heeft zichzelf te genezen. De focus ligt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Gangbare therapieën in natuurgeneeskunde omvatten voedingsadvies, kruidengeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, fysieke therapie, natuurlijke supplementen, en levensstijlaanpassingen zoals stressmanagement en slaaphygiëne.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezondheid van een individu gezien als het resultaat van de harmonie en balans tussen verschillende aspecten van het lichaam, zoals Yin en Yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de circulatie van vitale energie genaamd "Qi" door de meridianen van het lichaam. Ziekte wordt beschouwd als een verstoring van deze balans, en TCM-beoefenaars streven ernaar om de harmonie te herstellen door de natuurlijke energiestromen van het lichaam te beïnvloeden.

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "gelijksoortigheid" - het idee dat een stof die symptomen bij een gezond persoon veroorzaakt, in kleine hoeveelheden dezelfde symptomen kan genezen bij een zieke persoon. Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.