La Vie Logo

La Vie

Foto reading

Behandeling

Foto reading

Is de drempel nog iets te hoog of de afstand te ver is het mogelijk om een consult in te plannen middels een foto. Ik vraag je dan een foto toe sturen die je op dat moment hebt gemaakt, het gaat niet zozeer op hoe je op de foto staat maar om de energie die je op dat moment bij je draagt welke ik uitlees. Je krijgt een beschrijving toegestuurd van de energie die ik doorkrijg met een advies voor welke ondersteuning gepast is die ik op afstand kan geven. Denk hierbij aan tekorten van vitamine/mineralen, suppletie ter ondersteuning, bepaalde oefeningen om te doen etc.

Ik maak een afspraak met je om dit telefonisch met je door te spreken.

Analyse via foto voor persoonlijk advies en ondersteuning

Ontdek de mogelijkheid van een analyse via foto voor persoonlijk advies en ondersteuning, zelfs op afstand. Als de drempel voor een persoonlijk consult nog te hoog is of de afstand te groot, bied ik de optie om een consult in te plannen middels een foto. Het gaat hierbij niet zozeer om hoe je op de foto staat, maar om de energie die je op dat moment bij je draagt, die ik kan uitlezen.

Hoe werkt het? Je stuurt simpelweg een recente foto waarop je goed zichtbaar bent. Ik analyseer de energie die ik uit de foto lees en stuur je een uitgebreide beschrijving van mijn bevindingen. Dit omvat onder meer inzichten over mogelijke tekorten aan vitamines en mineralen, suggesties voor passende supplementen ter ondersteuning, en zelfs specifieke oefeningen die je kunt doen om je energie in balans te brengen.

Na ontvangst van de analyse plannen we een telefonisch consult om alles in detail door te spreken. Tijdens dit gesprek beantwoord ik al je vragen en geef ik verdere toelichting op de aanbevelingen die ik heb gedaan. Dit biedt je de mogelijkheid om op afstand persoonlijk advies te ontvangen en op een effectieve manier aan je welzijn te werken, waar je ook bent.

Foto reading

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten

Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheidszorg die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën zoals voeding, kruiden, acupunctuur, homeopathie en levensstijlaanpassingen om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of behandelen.

Natuurgeneeskunde gaat uit van het principe dat het lichaam het vermogen heeft zichzelf te genezen. De focus ligt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Gangbare therapieën in natuurgeneeskunde omvatten voedingsadvies, kruidengeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, fysieke therapie, natuurlijke supplementen, en levensstijlaanpassingen zoals stressmanagement en slaaphygiëne.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezondheid van een individu gezien als het resultaat van de harmonie en balans tussen verschillende aspecten van het lichaam, zoals Yin en Yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de circulatie van vitale energie genaamd "Qi" door de meridianen van het lichaam. Ziekte wordt beschouwd als een verstoring van deze balans, en TCM-beoefenaars streven ernaar om de harmonie te herstellen door de natuurlijke energiestromen van het lichaam te beïnvloeden.

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "gelijksoortigheid" - het idee dat een stof die symptomen bij een gezond persoon veroorzaakt, in kleine hoeveelheden dezelfde symptomen kan genezen bij een zieke persoon. Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.