La Vie Logo

La Vie

Energetica Natura

Product

Energetica Natura

Naast het werken met energetische middelen maak ik veelvuldig gebruik van de producten van Energetica Natura. Deze producten vormen een ondersteunende aanvulling op de behandelingen en stellen mij in staat om een compleet aanbod te bieden, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Dit heeft verschillende redenen. Om effectief met iemand te kunnen werken, moet er ruimte zijn voor zelfreflectie en openheid om bepaalde gesprekken te voeren. Wanneer er veel stress aanwezig is in het lichaam en de geest, is het noodzakelijk om eerst rust te creëren voordat verdere stappen kunnen worden gezet.

Optimaliseer uw welzijn

Bovendien zijn we ons bewust van de vele externe invloeden die niet bevorderlijk zijn voor ons welzijn. In een ideale wereld zouden we voldoende rust hebben, gezond kunnen eten, vrij zijn van stress en geen dagelijkse blootstelling aan vervuilende stoffen ervaren. Helaas leven we niet in zo’n wereld. Het gebruik van supplementen kan echter helpen om een betere balans te creëren in ons lichaam.

Ik geef de voorkeur aan het werken met Energetica Natura vanwege hun uitgebreide assortiment van hoogwaardige supplementen. Het sluit aan bij mijn visie dat natuurlijke oplossingen de voorkeur verdienen boven chemische medicatie, die vaak slechts symptomen bestrijdt en op de lange termijn meer kwaad dan goed kan doen. Ik geloof dat het effectiever is om de onderliggende oorzaken aan te pakken, zodat er op de lange termijn duurzame oplossingen worden gevonden.

De producten van Energetica Natura zijn van hoge kwaliteit en worden op een zuivere manier vervaardigd. Wat ze vooral onderscheidt, is de synergie tussen de verschillende ingrediënten binnen een product, waardoor ze beter worden opgenomen en een krachtiger effect hebben dan andere merken.

Wat is Energetica Natura

Energetica Natura is specialist op het vlak van kwalitatieve supplementen. Het is geen producent maar meer dan een verdeler. Ze werken exclusief samen met een beperkt aantal hoogwaardige merken, die voldoen aan de strenge kwaliteitsstandaard. Ze selecteren de beste supplementen en ontwikkelen die verder in samenwerking met hun producten. Meer dan 10.000 artsen en therapeuten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland schrijven deze producten al 30 jaar voor. Dat is geen toeval, want ze zijn de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt. De supplementen zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zodat je lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen.

Ze bevatten de meest effectieve vorm van vitamines en mineralen en de juiste co-factoren. Daarbij zijn ze vrij van toxische stoffen en allergenen. De uitgebreide research, de kwaliteit van de ingrediënten en de technisch hoogstaande formules van de producten verklaren waarom ze in een hogere prijsklasse vallen. Toch garanderen de uitstekende opneembaarheid en efficiëntie van de producten een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

ENERGETICA NATURA
La Vie Natuurgeneeskunde - Wie ben ik 2

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten

Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheidszorg die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën zoals voeding, kruiden, acupunctuur, homeopathie en levensstijlaanpassingen om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of behandelen.

Natuurgeneeskunde gaat uit van het principe dat het lichaam het vermogen heeft zichzelf te genezen. De focus ligt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Gangbare therapieën in natuurgeneeskunde omvatten voedingsadvies, kruidengeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, fysieke therapie, natuurlijke supplementen, en levensstijlaanpassingen zoals stressmanagement en slaaphygiëne.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezondheid van een individu gezien als het resultaat van de harmonie en balans tussen verschillende aspecten van het lichaam, zoals Yin en Yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de circulatie van vitale energie genaamd "Qi" door de meridianen van het lichaam. Ziekte wordt beschouwd als een verstoring van deze balans, en TCM-beoefenaars streven ernaar om de harmonie te herstellen door de natuurlijke energiestromen van het lichaam te beïnvloeden.

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "gelijksoortigheid" - het idee dat een stof die symptomen bij een gezond persoon veroorzaakt, in kleine hoeveelheden dezelfde symptomen kan genezen bij een zieke persoon. Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.