La Vie Logo

La Vie

Ochtend shake

Blog

Ochtend shake

Lieke, waar moet ik beginnen?

In de wereld van vandaag worden we overspoeld met informatie over voedingssupplementen, waardoor het vaak lastig is om een startpunt te vinden. Velen zeggen dat ze door de bomen het bos niet meer zien en geen idee hebben waar te beginnen. Hoewel iedereen uniek is, deel ik graag de vaste basis die ik dagelijks gebruik en ook mijn cliënten aanraad.

Gezonde voeding blijft cruciaal, maar de realiteit is dat bewerkte voedingsmiddelen niet langer de voedingsstoffen leveren die ze ooit deden. Bovendien heeft de afname van bodem- en luchtkwaliteit geleid tot een verarming van voedingsstoffen in onze dagelijkse maaltijden.

Producten

Mijn dag begint altijd met een ochtend shake. Hierin vind je de Nutri Clear, een product dat een breed scala aan vitamines en mineralen biedt als basisaanvulling. Daarnaast voeg ik collageen toe, niet alleen om er als 26 jarige uit te blijven zien, maar voornamelijk ter ondersteuning van vitale lichaamsfuncties zoals bloedvaten en darmgezondheid. Ook vitamine D en magnesium zijn essentiële toevoegingen, aangezien bijna iedereen hier een tekort aan heeft in de moderne samenleving.

Het starten van mijn dag op deze manier is voor mij een manier om mijn lichaam te ondersteunen in een wereld die voortdurend aan ons trekt. Het heeft niet alleen fysieke voordelen, maar werkt ook mentaal door. Elke dag lief zijn voor jezelf en goed voor jezelf zorgen is energetisch gezien ook van cruciaal belang.

Bestellen

Alle producten zijn met korting te bestellen bij Energetica Natura

Google reviews

Wat zeggen mijn cliënten

Google Reviews

FAQ

Veelgestelde vragen

Natuurgeneeskunde is een holistische benadering van gezondheidszorg die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke therapieën zoals voeding, kruiden, acupunctuur, homeopathie en levensstijlaanpassingen om de gezondheid te bevorderen en ziekten te voorkomen of behandelen.

Natuurgeneeskunde gaat uit van het principe dat het lichaam het vermogen heeft zichzelf te genezen. De focus ligt op het identificeren en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Gangbare therapieën in natuurgeneeskunde omvatten voedingsadvies, kruidengeneeskunde, homeopathie, acupunctuur, fysieke therapie, natuurlijke supplementen, en levensstijlaanpassingen zoals stressmanagement en slaaphygiëne.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de gezondheid van een individu gezien als het resultaat van de harmonie en balans tussen verschillende aspecten van het lichaam, zoals Yin en Yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) en de circulatie van vitale energie genaamd "Qi" door de meridianen van het lichaam. Ziekte wordt beschouwd als een verstoring van deze balans, en TCM-beoefenaars streven ernaar om de harmonie te herstellen door de natuurlijke energiestromen van het lichaam te beïnvloeden.

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe van "gelijksoortigheid" - het idee dat een stof die symptomen bij een gezond persoon veroorzaakt, in kleine hoeveelheden dezelfde symptomen kan genezen bij een zieke persoon. Homeopathische geneesmiddelen worden gebruikt om een breed scala aan aandoeningen te behandelen.